Merhaba Muhterem Ahali... | Merhaba Muhterem Ahali... ForumKalesi.CoM | Merhaba Muhterem Ahali... Programlar | Merhaba Muhterem Ahali... Antivirüs | Merhaba Muhterem Ahali... Driver |

Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Merhaba Muhterem Ahali...  (Okunma Sayısı 475 defa)
*

Uye Grubu : ASTEÄžMEN
Uye No : 14748
Mesaj Sayisi : 3
Rep Gucu : 0

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 05, 2010, 11:30:56 »

Merhaba arkadaÅŸlar,
Astsubay olmak isteyen genç bir vatandaşım ben, ama ve lakin bu konuda hiçbir bilgim yok, bana bilgi verecek, yol gösterebilecek bir zatı-ı muhterem aramaktayım, yardım eden olursa çok müteşekkir olurum...
Sponsor Baglanti

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR, OLAMAZ...
ADMİNİSTRATOR
*

Uye Grubu : YARBAY
YAS : 30
Kayit Tarihi : Mayıs 04, 2007, 04:02:24
Uye No : 1
Mesaj Sayisi : 4378
Rep Gucu : 1212
Kisisel Mesaj : TÜRK'ÜM GURURLUYUM..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 06, 2010, 12:30:16 »

sınıf olarak neyi düşünüyorsun?

''Bugün Reklamlara Tıkladın mı?''

TÜRK vatandaşı nedir? İsviçre medeni kanuna göre evlenen, italya ceza kanununa göre cezalandırılan, Alman ceza muhakemeleri usulu kanuna göre yargılanan,fransız idare kanununa göre idare edilen ve islam hukukuna göre gömülen kişidir. Uğur MUMCU (zamanında ne de güzel demiş)
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 06, 2010, 09:55:51 »

Hocam şimdi Bilgisayar Programlama Önlisans mezunuyum, önlisans mezunlarını alıyormuşlar kısa bir eğitimle Astsubaylığa, yanlışım yoksa Nisan ayında falan Jandarma Astsubay alacak, fakat benim istediğim Karakuvvetleri veya Hava kuvvetleri Muvazzaf Astsubaylık, gerçi onunda tam koşullarını, asıl olarak yapacağım işin ne olduğunu bilmiyorum, sizce Jandarma Astsubaylık mı yoksa Kara - Hava kuvvetlerinin Muvazzaf Astsubaylığına mı girmeliyim tavsiyeniz nedir? Yapılacak iş nedir, bilgilendirirseniz çok iyi olur... Girmeyi istiyorum ama yapacağım işin ne olduğunu bilmiyorum...Üzgün
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR, OLAMAZ...
ADMİNİSTRATOR
*

Uye Grubu : YARBAY
YAS : 30
Kayit Tarihi : Mayıs 04, 2007, 04:02:24
Uye No : 1
Mesaj Sayisi : 4378
Rep Gucu : 1212
Kisisel Mesaj : TÜRK'ÜM GURURLUYUM..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 06, 2010, 10:23:13 »

jandarma sınıfı astsubay olarak diğer sınıfları tam bilmiyorum. 2 yıllık ünüversite mezunuysanız tüm sınıfların astsubaylığına girme hakkınız var. Her sene giriş koşulları bellirleniyor.Kendi resmi sitelerinden takip edebilirsin.jandarma astsubaylar normal polisler ne yapıyorsa aynı işi yapıyor. diğer sınıflarda kendi branşlaını icra ediyor.

''Bugün Reklamlara Tıkladın mı?''

TÜRK vatandaşı nedir? İsviçre medeni kanuna göre evlenen, italya ceza kanununa göre cezalandırılan, Alman ceza muhakemeleri usulu kanuna göre yargılanan,fransız idare kanununa göre idare edilen ve islam hukukuna göre gömülen kişidir. Uğur MUMCU (zamanında ne de güzel demiş)
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 07, 2010, 09:13:59 »

Yani, Jandarma Astsubaylığa girersem, mesleğimi icraa etmek gibi bir durum yok, diğer Astsubaylıkları bekleyeceğim o zaman teşekkür ederim, ustam sağlıcakla...
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Anahtar Kelimeler
Merhaba Muhterem Ahali... oyunlar, Merhaba Muhterem Ahali... program, Merhaba Muhterem Ahali... oyunu indir, Merhaba Muhterem Ahali... program yukle, Merhaba Muhterem Ahali... download, Merhaba Muhterem Ahali... hikayeleri, Merhaba Muhterem Ahali... resimleri, Merhaba Muhterem Ahali... haber, Merhaba Muhterem Ahali... kaspersky, Merhaba Muhterem Ahali... videosu, Merhaba Muhterem Ahali... msn eklentisi, antivirus

Gitmek istediÄŸiniz yer: